Nieuwe inspiratie!

Een blog in twee gedeelten dit keer, geplukt van mijn Facebookpagina “Dichter bij Verwondering” en ietwat bewerkt voor hier (wees welkom trouwens om die Facebookpagina te liken).

11.01.2022.

Nou ja vooruit, het is nog een beetje nieuwjaar: een gelukkig en hopelijk opener en vrijer wordend nieuwjaar voor iedereen!

En dat nieuwe jaar is gisteren in een vlaag van inspiratie gevuld met plannen en projecten: ik heb een begin gemaakt met mijn tweede Nederlandstalige dichtbundel, verder staat er een Engelstalige bundel op stapel (ik heb gedurende jaren enkel in het Engels geschreven), ga ik verder met het uitwerken van de blogs en dagboeken van mijn wereldreis in 2016, én komt er een geheel nieuwe bundel aan met gedichten volgens de regels der kunst (meer daarover blijft voorlopig een verrassing).

Genoeg om deze man van de straat te houden dus, en om jullie te doen branden van nieuwsgierigheid!

26.01.2022.

Weer twee boeken verkocht op mijn werk vandaag; het is daar een prima afzetmarkt heb ik gemerkt. Het is erg fijn om te horen dat mijn werk gewaardeerd wordt en zelfs als nachtkastjesliteratuur gebruikt wordt! Ik vind dat een hele eer; dank daarvoor! Ik heb nu in de planning om me binnenkort eens door het universiteitsblad te laten interviewen, om een nog breder potentieel lezerspubliek te bereiken.

Verder ben ik druk bezig met de selectie voor m’n twee volgende bundels; het geeft een raar gevoel maar soms kom ik gedichten tegen waarvan ik denk: “tjonge, heb ík dat geschreven? Wow!” Dan ben ik echt verrast over m’n eigen creaties. Leuk is dat. Ik neem aan dat iedere artiest dat gevoel wel kent, ook al zijn er andere keren dat je denkt: wat is dit voor een shit?

Ook nog een oproep aan degenen die mijn boek gelezen hebben: mocht u er zin in en tijd voor hebben, zou ik het erg waarderen als u een review zou willen schrijven hier op deze website; hiervoor klikt u hierboven op “Mijn boeken”, vervolgens op “Bestellen”, en dan op het tabje “Reviews”, om tot slot naar beneden te scrollen en daar (onder “Schrijf uw eigen beoordeling”) uw review neer te pennen. U bent hiertoe van harte uitgenodigd; alvast mijn dank!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Nieuwe inspiratie!

Nieuwe inspiratie!

Beste wensen!

Ze zeggen...

Durf te vragen

Rollercoaster