De kop is eraf!

Zo, de eerste 10 dagen na verschijnen van mijn boek zitten erop. Ik heb al een paar erg positieve reacties gehad, en dat is fijn!

Ondertussen ben ik bezig met het organiseren van mijn boekpresentatie op 4 september in de buurthuiskamer van de buurt waar ik woon. Leuk om te merken dat ik het organiseren van dit soort activiteiten (tegen de verwachting in) nog leuk vind om te doen ook! Om alvast een tipje van de sluier op te lichten: het symbolische eerste exemplaar gaat overhandigd worden, ik ga voorlezen uit eigen werk en aan het eind is er een signeersessie. De uitnodiging en praktische gegevens vind je op de bijgevoegde illustratie.

En er is ook al een tweede evenement op til: op 11 en 12 september ben ik als één van de artiesten aanwezig met elke dag een blok van een half uur gedichten + … (laat je verrassen!) op landgoed de Brouwketel bij Huissen in het kader van Ode aan 3 oevers, een kunst/cultuur/natuurroute georganiseerd door het Kunstcollectief Gelderse Poort. Zie voor verdere informatie: https://landgoeddebrouwketel.nl/festival/?fbclid=IwAR3QTwnGoqR06RqTpIT7BtJuHx08REt4rGsJ2p2n6NWTMRJGnY4EvVYQGjg. (Oh haha, deze link kun je in de blog niet aanklikken, voor zover ik nu kan zien... Copy paste dan maar!)

Bij deze zijn jullie van harte uitgenodigd voor beide evenementen! Ik heb er zin in!


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


De kop is eraf!

Nieuwe inspiratie!

Beste wensen!

Ze zeggen...

Durf te vragen

Rollercoaster