Het is zover!

Het is zover! De dag van verschijning, de dag van de echte geboorte van mijn kindje!

Wat een heerlijk moment dit, dat mijn boek nu eindelijk in het daglicht komt en voor iedereen beschikbaar is!

Zo’n moment kan een mens natuurlijk niet zomaar laten voorbijgaan, en daarvoor heb ik een ritueel gedaan om mijn boek “in te zegenen”, met een wijntje, wat hapjes en yin-yang kaarsjes erbij (licht en schaduw, got it?). Dat geeft het bijzonderheidsgehalte van deze dag nog net juist dat tikkeltje meer. Ik ben wel van de rituelen, ik hou ervan om speciale gebeurtenissen op deze manier in de tijd te verankeren en (zoals vandaag) in een soort stilleven vast te leggen.

Het boek is uit, maar nou volgt nog een heel stuk promotie en mezelf en mijn boek kenbaar maken; niet evident voor deze kreeft die het fijn vindt om in zijn holletje te kruipen! Maar ook wel weer een uitdaging om onvermoede kwaliteiten van mezelf naar boven te halen.

En dan maar afwachten hoe mijn boek ontvangen wordt… Dat vind ik nog wel het spannendste van deze komende tijd eigenlijk.

Maar hé, hoe er ook gereageerd wordt, gaat het er in wezen niet gewoon om dat ik naar buiten bracht wat er vanbinnen leeft? Want ik merk nu al dat dit hele proces mij een voldoening geeft die ik nooit verwacht had. Het is net alsof er iets over me gekomen is van: ja, dít is het waarvoor ik hier op aarde ben, waarom ik leef, om die rijkdom vanbinnen niet voor mezelf te houden maar die te delen met de buitenwereld. Dit is wat de 58 jaar hiervoor heeft liggen broeden in mijn binnenste, en dat nu eruit durft te komen!

Ik hoop dat het menig hart mag herkennen en verlichten, en mag inspireren om het leven met iets meer verwondering gade te slaan en te beleven.

Alle liefs, Nico


Twitter Facebook LinkedIn Volgen


Reacties

Nogmaals proficiat, Nico!
En ja... een ritueel om je boek in te zegenen, daarin herken ik je helemaal! Geniet nu maar verder van wat er nog zal gebeuren met je "kindje"!
Dikke knuffel, ook van Paul aan wie ik het natuurlijk heb doorverteld. Liefs van die "andere kreeft" = Suzy
Suzy Hadermann, op 21-08-21
Dankjewel Suzy, het kwam wél door hoor!

Het is zover!

Nieuwe inspiratie!

Beste wensen!

Ze zeggen...

Durf te vragen

Rollercoaster